Voorgerechten en tapas:
Zeetapas royale: grote plateau met diverse lekkers uit de zee:
smeersels, schaal en schelpdieren, gerookte vis, …
dit met toebehoren en volgens dag aanbod, als tapas of
voorgerecht voor een gezelschap van ong. 4pers
€58
Hoofdgerechten en schotels:
-
Oostends vispannetje met puree €20
-
Tomaat met grijze garnalen dagprijs
-
Schartongrolletjes met kreeftensaus of witte wijnsaus €17
-
Gebakken zeetongetjes met puree €26
-
Paling in de room/ provencale/ groen/ kreeftensaus €28
-
Lotte in preiroomsaus of kreeftensaus en puree €26
-
Kabeljauwhaasje florentine/kreeftensaus met garnalen en puree €25
-
Gebakken zalm met zachte currysaus en pasta €25
-
*Kreeft “ belle vue” +- 500gr (met aardappelsalade) €45
-
*Kreeft gegratineerd “Nantua” €47
-
Stoofpotje van Varkenswangetjes €19
Puree kan vervangen worden door frietjes of pasta
*Fruit de mer: Oesters,wulken,garnalen,krabbepoten,schelpen volgens aanvoer,
langoustines,koningsgarnalen en een mooie halve kreeft met pastasalade,brood,cocktail en tartaar
56,00 pp
*koude visschotel
Ruim assortiment dagverse lekkernijen op een frisse salade, garnalen, crevette royal,
smeersels, gerookte vissoorten, schaal en schelp en dat volgens dagaanbod…
Keuze tussen op bord of plateau
26,00 euro
Plus halve kreeft supl 16 euro
Van oktober tot april:
*Bouillabaisse met alles der op en der an 32,00/pp
*breughelbuffet gelijk uit moeke’s tijd… 26,00/pp