Voorgerechten en tapas:

Zeetapas royale: grote plateau met diverse lekkers uit de zee:
smeersels, schaal en schelpdieren, gerookte vis, …
dit met toebehoren en volgens dag aanbod, als tapas of 
voorgerecht voor een gezelschap van ong. 4pers 

€58

 

Hoofdgerechten en schotels:

Puree kan vervangen worden door frietjes of pasta



*Fruit de mer: Oesters,wulken,garnalen,krabbepoten,schelpen volgens aanvoer,
langoustines,koningsgarnalen en een mooie halve kreeft met pastasalade,brood,cocktail en tartaar                                       

56,00 pp                                                                                           



*koude visschotel

Ruim assortiment dagverse lekkernijen op een frisse salade, garnalen, crevette royal,
smeersels, gerookte vissoorten, schaal en schelp en dat volgens dagaanbod…

Keuze tussen op bord of plateau  

26,00 euro                                                     

Plus halve kreeft supl 16 euro



Van oktober tot april:

*Bouillabaisse met alles der op en der an                                              32,00/pp

*breughelbuffet gelijk uit moeke’s tijd…                                                 26,00/pp